Geheimzinnige
ZaklampenRondgang

Een boeiende belevenis voor gezinnen
Homepage / Groepsbezoek / Educatie / Geheimzinnige ZaklampenRondgang

data Vrijdagavond 13 februari 2015 (reserveren noodzakelijk) tijd Tussen 18.30 en 19.00 uur kan jong en oud van start gaan met de individuele rondgang. kosten Per persoon € 8,00, gezinsentree € 22,50 (twee volwassenen met maximaal drie kinderen tot 15 jaar), inclusief consumptie. locatie Meld wel even dat u/je er bent. Vanuit de Kloosterreceptie betreedt u, in kleine groepjes en op gezette tijden, het aardedonkere Klooster. let op! Mee te nemen: uw eigen zaklamp(en).

Avonduur in Klooster Ter Apel
Omgeven door de oude Kloostermuren wandelt u in de avonduren door het mysterieus aangelichte gebouw. Uw eigen meegebrachte zaklampen bieden licht in de duisternis...! Op zoek naar de geschiedenis van de kruisheren, de oorspronkelijke bouwers en bewoners van Klooster Ter Apel, bezoekt u met uw (klein)kinderen diverse Kloostervertrekken, de Kanunniken- en Lekenkerk, de Proviandkelder en de Kloosterzolder. Spanning verzekerd en ter afsluiting een souvenir. Uw gezin is van harte uitgenodigd aan deze voor alle leeftijden geschikte rondgang deel te nemen. In hoge mate een boeiende belevenis!

Hallo kids!
Ooit wel eens in het aardedonker door de Kloostervertrekken gelopen? Kom dan langs, samen met je papa en/of mama, opa en/of oma. Op jouw route ontmoet je verschillende 'middeleeuwse' personen en ga op ontdekking. Volg de voetsporen van broeder Jacobus op zoek naar ondermeer de ‘man met de lange oren’, het bakbedje en de Reiskoffer van Broeder Lucianus...

Consumptie
In Kloostercafé De Refter wacht aansluitend aan de spannende rondgang een Kloostermok Patergepruttel (hete cacao met slagroom) en een ‘Kloosterkogeltje’.

Meer informatie en reserveren
Meer informatie via 0599 581370, u kunt dan vragen naar Anastasia. Reserveren is noodzakelijk via evenement@kloosterterapel.nl.

2021 © Museum Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5, Ter Apel [NL]   Tel. +31 [0]599 581370   info@kloosterterapel.nl
Twitter Facebook Instagram
colofon  |  privacy  |  cookies  |  links  |  contact  |  mobiel
Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5
Postbus 139
NL-9560 AC Ter Apel
Tel. +31 [0]599 581370
Fax. +31 [0]599 587140
www.kloosterterapel.nl
info@kloosterterapel.nl