Homepage / Organisatie / Vacatures / Enthousiaste vrijwilligers

Kom jij ons team versterken?

Museum Klooster Ter Apel zoekt enthousiaste vrijwilligers
voor de volgende werkgroepen:

Museumreceptie/winkel

Voor de receptie en de winkel zoeken we vrijwilligers (m/v) die de bezoekers een warm welkom geven en van informatie kunnen voorzien, zowel in het Nederlands als in het Duits.

Daarnaast zijn de volgende vaardigheden een pre: ervaring en omgaan met kassasystemen, computers en telefoons. De diensten duren gemiddeld 4 uur en vinden plaats tijdens de openingstijden van het museum.

Museumcafé "De Refter"

Als gastheer/gastvrouw in de Refter weet je een gezellige sfeer te creëren. Je schenkt een koffie/thee/drankje of serveert een plakje cake/taart. Daarnaast beheer en controleer je de voorraad. Horeca-ervaring is geen vereiste, wel handig.

Erfgoed Educatie

Voor de werkgroep Erfgoed Educatie zijn we op zoek naar vrijwilligers die onze educatieve projecten kunnen uitvoeren en begeleiden. Een kindgerichte houding, educatieve ervaring en vaardigheden en creatieve vaardigheden zijn hiervoor een pre.

Bij aanmelding vindt eerst een kennismakingsgesprek plaats. We sluiten met alle vrijwilligers een vrijwilligersovereenkomst met daarin de gemaakte afspraken, want vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Het museum heeft voor alle vrijwilligers een verzekering afgesloten. We bieden een gezellige werksfeer in een bijzonder gebouw, een reiskostenvergoeding en jaarlijks is er o.a. een feestelijk vrijwilligersetentje voor alle medewerkers.

Neem contact op Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij Museum Klooster Ter Apel? Stuur dan een korte motivatiemail waarin je aangeeft waarom en voor welke werkgroep je in aanmerking wilt komen, samen met een CV, naar: margrietvanklinken@kloosterterapel.nl
2023 © Museum Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5, Ter Apel [NL]   Tel. +31 [0]599 581370   info@kloosterterapel.nl
Twitter Facebook Instagram
colofon  |  privacy  |  cookies  |  links  |  contact  |  mobiel
Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5
Postbus 139
NL-9560 AC Ter Apel
Tel. +31 [0]599 581370
Fax. +31 [0]599 587140
www.kloosterterapel.nl
info@kloosterterapel.nl