Homepage / Heden / Begane grond / Kloosterreceptie en -winkel

Kloosterreceptie en -winkel

Kloosterreceptie en -winkelAchter de Kloosterpoort, waar ooit de wachtruimte was, bevindt zich nu de Kloosterreceptie en de Klooster­winkel. De raamindeling naar buiten verraadt dat hier vroeger twee gelijke kamers waren.

Op zoek naar een origineel cadeau of souvenir? In de Kloosterwinkel vindt u een ruim assortiment van producten die betrekking hebben op religie, spiritualiteit, Middeleeuwen, het kloosterleven in het algemeen en dat van Klooster Ter Apel in het bijzonder, Westerwolde, kruiden­tuinen en de flora en fauna rondom het klooster. Verschillende exclusieve producten, maar ook voor kinderen leuke artikelen voor een kleine prijs.

Een deel van ons assortiment is online te bestellen in onze webshop.

Tourist Info Punt Bij ons museum bevindt zich het Tourist Info Punt van Ter Apel. In de Kloosterspieker naast het conventgebouw kunt u vrijblijvend rondkijken naar de (digitale) presentatie over Ter Apel en de regio Westerwolde. U vindt er gratis folder- en kaartmateriaal. In onze museumwinkel kunt u terecht voor betaald kaartmateriaal en staan onze medewerkers klaar om u mondelinge informatie te verschaffen over onze prachtige regio. Wilt u contact met Tourist Info? Mail of bel het hoofdkantoor van Tourist Info Westerwolde via info@touristinfowesterwolde.nl of 06-53413900.

2024 © Museum Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5, Ter Apel [NL]   Tel. +31 [0]599 581370   info@kloosterterapel.nl
Twitter Facebook Instagram
privacy  |  cookies  |  links  |  contact  |  mobiel
Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5
Postbus 139
NL-9560 AC Ter Apel
Tel. +31 [0]599 581370
Fax. +31 [0]599 587140
www.kloosterterapel.nl
info@kloosterterapel.nl