Activiteiten voor kids
tijdens de zomervakantie
Homepage / Actueel / Evenementen / Archief / Activiteiten voor kids tijdens de zomervakantie

datum Zomervakantie (15 juli t/m 1 september 2019) leeftijd 4 t/m 12 jaar deelname gratis (met een toegangsbewijs voor het museum)

Kom tijdens de zomervakantie langs, verkleed je als een kruisheer en doe een speurtocht of spel!

De kleding van de kruisheer Wat ga je doen? Trek de dagelijkse kleding van een kruisheer aan. In de serene Kruisgang vind je de habijtjes. Zoek de juiste kledinggrootte om aan te trekken. Maak een selfie of laat je fotograferen (en vergeet die niet te delen op onze Facebookpagina).

Speel het Honingraatspel Houd jij van een uitdaging? Neem je vader, moeder, opa en/of oma mee naar de honingraten... Kies één van de vijf roodgekleurde honingraten en ga op ontdekkingstocht door de Kruidentuin met spelletjes en opdrachtjes. Opgelost? Neem dan gerust een kijkje in de andere roodgekleurde honingraten en ga verder op ontdekking. Leuk én leerzaam.

Speel het Geur- & Kleurspel Houd jij van ruiken, zien en zo mogelijk proeven? Neem jouw begeleider mee naar de waterbron en ontdek de verschillende kruidenpotten... Combineer de verschillende geuren en kleuren en ontdek de wetenswaardigheden. Stel zelf het palet van geur en kleur samen!

Speurtocht Ben jij een speurneus? Neem jouw begeleider mee, om de tekst van je speurtocht te laten lezen. Zo kun jij in alle rust op zoek gaan naar de te vinden kruiden en plantjes. Welke kruid werd door de kruisheren gebruikt voor het helen van wonden? Aan jou de vraag!

» Naar de mobiele versie van de site » Naar de desktopversie van de site

2024 © Museum Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5, Ter Apel [NL]   Tel. +31 [0]599 581370   info@kloosterterapel.nl
Twitter Facebook Instagram
privacy  |  cookies  |  links  |  contact  |  mobiel
Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5
Postbus 139
NL-9560 AC Ter Apel
Tel. +31 [0]599 581370
Fax. +31 [0]599 587140
www.kloosterterapel.nl
info@kloosterterapel.nl