Gratis voor museumbezoekers
Inloopconcert Dutch
Guitar Foundation

Homepage / Actueel / Evenementen / Archief / Inloopconcert Dutch Guitar Foundation

datum zondag 10 december 2017 aanvang 13.00 tot 16.00 uur deelname gratis op vertoon van uw toegangsbewijs voor het museum locatie Kanunnikenkerk 3D-plattegrond

Op zondag 10 december vindt in Museum Klooster Ter Apel van 13.00 tot 16.00 uur voor het eerst de Gitaarmarathon plaats. Drie uur lang prachtige gitaarmuziek, aangeboden door de Dutch Guitar Foundation.

Crowdfundingconcerten De Gitaarmarathon is een van de crowdfunding­concerten die de Dutch Guitar Foundation organiseert in de aanloop naar het 1st European Guitar Concerto Competition & Festival dat eind januari 2018 plaats zal vinden in Groningen.

Gitaristen & muziek De gitaristen die deze middag komen spelen: Sabrina Vlaskalic (hoofdvakdocente Prins Claus Conservatorium), Jorrit Douwes, Kristina O. Vårlid (winnares van het Grachten­festival Concours 2017) en de gitaarstudenten van het Prins Claus Conservatorium te Groningen (afkomstig uit alle hoeken van de wereld, van Ter Apel tot China).

De muziek die zij spelen varieert van Zuid-Amerikaans tot Spaans en zal uitgevoerd worden in verschillende bezettingen van sologitaar tot kamermuziek. Daarnaast is er ruimte voor geïmproviseerde muziek.

Toegang De entree tot het concert is gratis op vertoon van uw toegangsbewijs voor het museum. Bij het verlaten van het concert wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Deze bijdrage zal gebruikt worden voor de crowdfundingcampagne. Publiek kan elk gewenst moment binnenkomen om te luisteren.

Meer informatie

Het wordt een fantastische middag vol muziek op een sfeervolle locatie! Komt u ook langs? Meer informatie over de Dutch Guitar Foundation, de crowdfunding en hun festival: www.dutchguitarfoundation.com.

2024 © Museum Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5, Ter Apel [NL]   Tel. +31 [0]599 581370   info@kloosterterapel.nl
Twitter Facebook Instagram
privacy  |  cookies  |  links  |  contact  |  mobiel
Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5
Postbus 139
NL-9560 AC Ter Apel
Tel. +31 [0]599 581370
Fax. +31 [0]599 587140
www.kloosterterapel.nl
info@kloosterterapel.nl