Homepage / Een bezoek / Faciliteiten

Faciliteiten

Parkeerplaats De parkeerplaats bevindt zich rechts naast Hotel-Restaurant Boschhuis.

Kloosterreceptie en -winkelIn de Kloosterwinkel vindt u souvenirs die betrekking hebben op het kloosterleven in het algemeen en dat van Klooster Ter Apel in het bijzonder. Literatuur, ansichtkaarten, zeep, kaarsen, Heritage Coin Klooster Ter Apel, vingerhoedjes met afbeelding van Klooster Ter Apel en devotionalia (beeldjes, kruisjes enzovoorts). Exclusief zijn de Kruisherenmokken, kruiden uit de eigen Kloosterhof, diverse soorten (kruiden)thee, honing en andere producten van leveranciers aangesloten bij de Stichting Keurmerk Streekproduct Westerwolde. Bekijk deze ruimte op de
3D-plattegrond.

Kloosterreceptie en -winkel

Horecafaciliteiten Gedurende de gebruikelijke openingstijden heeft Klooster Ter Apel geen horecafaciliteiten. Voor een kopje koffie of thee, diverse drankjes, lunch en diner verwijzen wij graag naar het tegenover het Klooster liggende Hotel-Restaurant Boschhuis, gebouwd op de fundamenten van het voormalige bak- en brouwhuis van het Klooster.

Toiletten en garderobeDe toiletten en garderobe bevinden zich in de kelder nabij Galerie I en zijn te bereiken met trap en lift. Bekijk deze ruimte op de 3D-plattegrond.

Mindervaliden Klooster Ter Apel is vrijwel geheel toegankelijk voor rolstoelhouders. Er is een lift en een invalidentoilet. De toegang tot Refter, Subpriorkamer, Proviandkelder, Priorkamer en Gastenverblijf, behouden volgens de oorspronkelijke opzet, hebben zodanige drempels en trappen dat die helaas niet geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

Trap en lift nabij Galerie II, doorkijkje naar de kruidentuin

» Meer informatie voor een bezoek

2015 © Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5, Ter Apel [NL]   Tel. +31 [0]599 581370   info@kloosterterapel.nl
Twitter Facebook
colofon  |  sitemap  |  cookies  |  links  |  contact  |  mobiel
Klooster Ter Apel
Boslaan 3-5
Postbus 139
NL-9560 AC Ter Apel
Tel. +31 [0]599 581370
Fax. +31 [0]599 587140
www.kloosterterapel.nl
info@kloosterterapel.nl